Hem > Dravel > San Francisco – Dag 7 – Sista natten med gänget

San Francisco – Dag 7 – Sista natten med gänget

Sista dagen i San Francisco satsade vi på att besöka de sista givna områdena, samt att åka den berömda cable car, som går uppför de förbannat branta backarna. Vi började dock med att ta oss fram på Haight Street en extra gång då vi inte riktigt gav gatan tiden den förtjänade förgående besök. Vi upptäckte att denna plats var himmelen för vår klädsmak. Tyvärr yrkade ekonomin på att det snarare var helvetet på jorden så vi tog oss till downtown när butikerna var genomsökta. En keps från en second hand-butik fick jag till slut med mig så nöjd blev jag ändå.

När vi väl var i downtown bestämde vi oss för att åka vagnen i syfte att ta oss till The Crooked Street, en väg vars namn talar sitt tydliga språk. Vare sig spårvagnsresan eller den krokiga vägen fick oss att urinera på oss av förtjusning. Vi ryckte på axlarna, bockade av turistfällorna och begav oss mot vårt hotell.

Nu var det dags att käka stek och tillbringa den sista natten i gott sällskap innan det var dags att bege sig vidare mot LA. Vi mötte upp Marianne och Mattias för att sedan ge oss ut på ett öläventyr som tog slut lagom till att vi skulle åka med taxin till flygplatsen. Vi vinkade adjö till Marianne och Mattias som skulle fortsätta sin smekmånad i Miami. Lycka till och må vädret vara med er!

//Tobias

Detta bildspel kräver JavaScript.

Annonser
Kategorier:Dravel
  1. Mamma Lotta
    juni 24, 2010 kl. 6:35 e m

    Det är verkligen roligt att läsa om era bravader och att ni dessutom verkar ha det toppenbra gör inte saken sämre för ett modershjärta. I morgon firar vi midsommar här i gamla Svedala. Två egna sillinläggningar har jag åstadkommit och som sagt vi har just hämtat oss från yran med kronprinsessbröllopet. Ha det bra

  1. No trackbacks yet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: