Hem > Dravel > Los Angeles – Dag 12 – Venice Beach

Los Angeles – Dag 12 – Venice Beach

Denna morgon var det dags för oss att ta oss an kollektivtrafiken med destination Venice beach. Vi fick höra att denna strand skulle vara lite mer ungdomlig och festlig än i Santa Monica och det fick vi känna på direkt.

Vi började med att avnjuta en budget-frukost framför en streetbasket-match. När väl frukosten var slut insåg att vi faktiskt inte brydde oss märkvärdigt om basket så vi stack iväg till beachen för att slappa lite och fortsätta vårt försök att eliminera bonnbrännan. Till slut blev vi uttråkade och sprang ut i havet för att påbörja vår kamp mot vågorna.

Vågorna vann. Med käftarna fyllda med vidrigt saltvatten gick vi för att köpa något att dricka och kolla ifall de hade några vettiga affärer. Tyvärr var det turistskräp i likhet med det som fyller chinatown. Dessutom kom det fram ett antal envisa människor som hävdade att de var framtidens talanger på Los Angeles-rapscen. Klas lyckades kamma hem tre singlar för 22 dollar medan jag blev rejält utskälld för att jag inte köpte en singel som en snubbe redan hade skrivit mitt namn på. Till slut lyckades vi fly från idioterna och kunde äta dagens Hamburgare som smakade superbt. Maten sköljde vi ner med blaskig amerikansk öl.

Mot slutet av kvällen hittade vi Pat Moritas stjärna på walk of fame.

Lyckan var gjord

//Tobias

Detta bildspel kräver JavaScript.

Annonser
  1. Inga kommentarer ännu.
  1. No trackbacks yet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: