Hem > Dravel > Las Vegas – Dag 17 – Festen börjar

Las Vegas – Dag 17 – Festen börjar

Jävlar i helvete. Om Los Angeles introducerade oss för värmen så var denna hetta ett knytnävsslag rakt i tinningen. Torr luft och 40 grader varmt. Vi hoppade in i taxin med en smått rasistisk chaufför som var noga med att dra några självklara regler för oss nybörjare. Undvik de utländska taxichaffisarna då de lurar en. Dessutom ville han påpeka att den gamla klyschan ”What happens in Vegas, stays in Vegas” inte stämmer för fem öre. Det är videoövervakning överallt, inklusive i hans bil. ”What happens in Vegas, happens on youtube” menade han på var en mer korrekt beskrivning av hur det fungerar i syndernas stad.

Så fort vi kom till vårt hotell, cirka 9 på morgonen fick vi reda på att vi inte kunde checka in förren cirka 13:00. Så vi bestämde oss för att ställa in väskorna och dricka öl och spela bort lite pengar i slottmaskinerna. Vi han med ett antal öl innan vi till slut fick vårt hotellrum. Vi tog en snabb powernap i förberedelse inför kvällens bravader.

Några timmar senare gick vi upp, käkade en burgare och slängde i oss en klassisk amerikansk milkshake till det. Sen begav vi oss ut på Las Vegas gator, stannade till vid Sahara casino och drack öl för 1 dollar styck. Det gjorde susen så vi bestämde oss för att ta oss till Cirkus Cirkus. Där drack vi dyr öl vilket ingen av oss uppskattade. Vi slängde oss in i en Taxi och tog oss till downtown. Där lyste det utav bara helvete. Vi tog en runda runt stället, drack billig öl, träffade amerikaner och dansade oss igenom natten.

This part of the blog post will be dedicated to our new american friends, Bobbie and Paula.

They certainly made our first night in Vegas a night to remember and they loved the coronas almost as much as we did. A lot of laughs, screaming, lectures in swedish and some british transvestites showed us what Vegas is all about!

Detta bildspel kräver JavaScript.

Kategorier:Dravel
  1. Inga kommentarer ännu.
  1. No trackbacks yet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: