Hem > Dravel > New York – Dag 23 – Coney Island och Världens bästa pizza

New York – Dag 23 – Coney Island och Världens bästa pizza

Utifrån en väderleksrapport fick vi reda på att det annars så soliga vädret skullle få ett abrupt avslut denna dag. Vi hade tänkt ta oss en simtur ute i Coney Island men på grund av rapporten lämnade vi badbyxorna hemma och tog oss dit.
Rapporten var en lögn och vi kunde lugnt konstatera att det var precis samma hetta som drabbat oss de förgående dagarn. Men det blev en fin dag likväl. Vi strosade runt inne på Tivolit, spelade lite arkad-spel och drack billig lemonad som smakade ljuvligt i värmen.
Intill strandpromenaden låg även New York Aquarium som fanns med i vårt Pass. Väl därinne stötte vi på fula fiskar, maneter och ett par hajar. Vi fick även vara åskådare till en show med sjölejon som var något underhållande. Men jävlar vad vi är trötta på sjölejon vid det här laget. För 5 dollar extra fick vi se en 4-d show av planet earth. Tyvärr närvarade det stolliga och fula turister som var tvungna att skrika så fort de fick lite vattenstänk på sig. De förstörde till stor del en film som i normala fall kunde gett oss en ganska trevlig upplevelse.
Vi tog en klassisk korv med bröd på Nathans intill strandpromenad som tyvärr visade sig vara lite utav en besvikelse jämfört med den vi åt vid Central Park.
Kvällen tillägnade vi förtäring av New Yorks bästa pizza som vi tillsammans betalade cirka 250 spänn för. Resultatet visade sig vara värt varenda liten dollar. Mäktigaste pizza-upplevelsen någonsin. Se bara vilket lyckorus Klasjäveln ger ifrån sig när han får syn på pizzan.
//Tobias

Detta bildspel kräver JavaScript.

Annonser
Kategorier:Dravel
  1. Inga kommentarer ännu.
  1. No trackbacks yet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: