Hem > Dravel > New York – Dag 25 – Beatles Brunch och Brooklynhelvetet

New York – Dag 25 – Beatles Brunch och Brooklynhelvetet

Redan i Sverige bokade vi in denna brunch. På BB King spelade ett fantastiskt coverband som bara spelar Beatles och till det serverades kvalitetsbrunch där allt vi kunde önska oss ingick. Vi sjöng med, dansade och åt bacon så det stod härliga till. I tre timmar fick vi vara lyckliga och inbilla oss att detta var en start på en väldigt bra dag.
Men så var det dags för oss att åka hem och samla ihop vår tvätt. Vi skulle nämligen ta oss till Brooklyn för att lämna in våra sunkiga och illaluktande kläder till ett ställe som Klas hade googlat upp som ett av de besta när det kommer till att tvätta åt lata turister.
Det skulle visa sig bli en riktig mardrömsresa. I 2 timmar åkt vi fram och tillbaka. Inställda tunnelbanelinjer och allmän förvirring fick oss båda att tappa sans och tålamod. När vi väl hade lyckats hoppa av vid rätt station började det vräka ner äckligt jävla regn. Vi sprang längs med gatan i jakten på räddning och kunde till slut nå vårt mål.
För att göra det ännu bättre visade det sig att vi var tvunga att vänta till på måndag för att få vår tvätt då de inte jobbar på söndagar.
När så ösregnet hade lagt sig kunde vi konstatera attt vi både behövde öl och mat för att komma på fötter igen och glömma denna bortkastade tid av våra New York-liv. Så vi slängde i oss lite Japansk kvalitetsmat och hittade första bästa och billigaste pub.
Till slut blev det en bra dag men jag skänker inga tack till kollektivtrafiken.
//Tobias

Detta bildspel kräver JavaScript.

Annonser
Kategorier:Dravel
  1. Inga kommentarer ännu.
  1. No trackbacks yet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: